Voordrachten en Workshops

V

Workshop Starten met slimme non-fictie (georganiseerd door vzw Creatief Schrijven)

Zaterdag 21 September 2019 of Dinsdag 19 November 2019

Of je nu een boek over je vak of je passie wilt schrijven, of over de ervaringen en de inzichten die je in je professioneel leven verwierf: een slim non-fictieboek is veel meer dan de som van kennis, cijfers en feiten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de bouwstenen van een goed non-fictieboek, krijg je tonnen tips om het schrijven vol te houden en werp je een blik achter de schermen van de uitgeverswereld. Nog geen letter op papier gezet? Geen probleem. Iedereen met een idee voor een non-fictieboek is welkom, ongeacht zijn of haar schrijfervaring.


Starten met slimme non-fictie is een workshop waarin je bouwstenen voor een goed non-fictieboek krijgt van de auteur van Slimme non-fictie schrijven, van droom tot boek, hoogleraar emeritus Marc Buelens.

Meer info en inschrijven op de website van Creatief Schrijven.
Vroegboekkorting tot 30 juni!

Masterclass Non-fictie schrijven (georganiseerd door vzw Creatief Schrijven)

Dinsdagen 1, 8, 15, 22 oktober & 5, 12 november, telkens van 19.30 tot 22 uur

In de Masterclass Slimme Non-Fictie schrijven kan iedereen terecht die wel al aan het schrijven sloeg, maar struikelt over stijl, structuur of gewoonweg niet genoeg tijd en ruimte vindt. Emeritus hoogleraar en auteur Marc Buelens, psychologe en auteur Ellen Van Pelt, uitgever bij Pelckmans, Elisabeth Torfs en auteur en coördinator Zakelijk Schrijven Valerie Eyckmans delen hun vakgeheimen en zetten je aan het werk. De masterclass is beperkt tot 10 deelnemers. Daarom pitch je bij inschrijving jouw idee in max. 250 woorden.

Meer info en inschrijven op de website van Creatief Schrijven.


Ik ben ook opgenomen in de auteurslijst van het Vlaams Fonds der Letteren. Meer info over de lezing die ik hiervoor geef, incl praktische info, vind je op de website www.auteurslezingen.be.

Rubrieken