Spannende kortverhalen

S

De jOBstudent

Niemand weet waar Shemina September vandaan komt. Van Oostende, zegt ze, maar niemand gelooft haar. Haar laatste verblijfplaats was Schaarbeek, maar daar heeft ze slechts twee weken gewoond. Wat men in het dorp wel snel weet, is dat er ooit een man in haar leven is  geweest, vermoedelijk de vader van haar beeldmooie zestienjarige dochter Latifa. Snel doet er een halfgrappig gerucht de ronde in het dorp: wie is de moeder? Wie is de dochter? Want haar dochter is zichtbaar vroegrijp en Shemina zelf is stralend jong gebleven. De mannen in het dorp bestuderen niet alleen haar fris gelaat, haar amandelvormige ree-ogen, en haar diepzwart satijnen haar, maar haar gehele doen en laten. Ze komen er snel achter dat ze verpleegster is, vriendelijk naar mannen en regelmatig nachtdienst heeft in het lokale ziekenhuis. Dan is de dochter alleen thuis, maar niemand durft aan te bellen.

In het dorpshart gaat Shemina op zaterdagochtend voor het eerst boodschappen doen bij superette Dora. In de afdeling groenten en fruit staat een wat slungelachtige jobstudent met een wilde krullenbol. Hij is heel gedienstig als ze vraagt waar ze olijfolie kan vinden, hij toont een brede ontwapenende glimlach en wijst haar dat het net twee stappen verder is.  Wat een specimen van een man, denkt Shemina, hij lijkt zo onschuldig, zo stoer, en zo sexy. Voor het eerst sinds lang droomt ze die avond in haar bed van seks met een man. De gedachte alleen windt haar op, hoe opwindend zou de realiteit dan niet zijn. En het zou haar zeker helpen haar dure eed waar te maken.

De volgende woensdag gaat ze opnieuw naar de superette. Zou hij er zijn? Bewust heeft ze zich nog wat jonger gekleed, met een spannende bloes en een rok die net niet te kort is. De jobstudent kijkt haar vriendelijk aan. Ze lachen eens naar elkaar en ze merkt dat zijn blik lang bij haar borsten blijft hangen.

Verder lezen? Klik dan hier.

 

Rubrieken