Mijn rede laten zegevieren over jouw emoties

M

Kris Peeters zegt op vrt.be: We moeten het hoofd koel houden, en de rede laten overwinnen op emoties. Ik neem aan dat hij bedoelt: we moeten mijn soort emoties laten overwinnen op die van mijn politieke tegenstrevers.

2 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    • Soms is satirisch hopelijk ook kwaliteit. Erik en ik hebben na de Beatle-show Let it Be in Swiss Cottage, Londen, samen genoten van een ijscoupe-met-vele-nootjes die de naam draagt van een Jerry Lewis slapstick film. Nutty professor. Ondertussen heb ik op 26 januari, beste Erik, in Oostende de Macca (Paul McCartney show) gezien, met dezelfde Italiaan als Paul. Onwaarschijnlijk, een man met hetzelfde stemtimbre. Kwaliteit? Ja… voor de fans.

Rubrieken