Chaos op het capitool: de visie van uiterst rechts

C

Denk vooral niet dat je objectief geïnformeerd wordt door de linkse (‘liberal’) rakkers van de communistische pers, zoals een Björn Soenens, CNN, ABC, en alle Belgische kranten. Kijk naar hun woordgebruik. Eerst rapporteerden ze over ‘chaos’ en dat was het ook. Maar nadien sprak men over terrorisme, bestorming (ooit zo’n trage bestorming gezien?), plundering.
Wat is de waarheid? De enige waarheid natuurlijk. 99,5% van de betogers waren brave burgers, eerzame burgers, diep ontgoocheld door de manipulatie, de vervalsingen, de ophitsende taal van de Democraten. Zoek je een schuldige? Zoek het dan maar bij de politici in Washington die het nog altijd niet willen begrijpen. Het gewone volk bestormt niet zijn parlement; als het dit wél doet, is dit een vreselijk teken dat ze zich uitgebuit, misbruikt, gemanipuleerd voelen. Ik vrees echter dat hansworsten als Pelosi, Pence en McConnell het nog altijd niet begrepen hebben. Ze negeren nog altijd de FEITEN.

Die brave betogers wandelden vriendelijk naar het Capitool. Uiterst linkse herrieschoppers van Antifa hebben zich tussen hen gemengd. Overal vind je uitschot, maar niet bij de echte Trump-supporters, die wilden de moedige senatoren een hart onder de riem steken. Want als je verkiezing gestolen wordt, dan moet je wel protesteren. Dat onze Trump-supporters bekend staan als vreedzaam wordt BEWEZEN door het feit dat het Capitool nauwelijks beschermd was. De vreedzame protesten waren door onze president wekenlang op voorhand aangekondigd. Hij haat geweld, dat weet iedereen. Hij trekt overal de troepen terug. Obama, van wie nog steeds niet is geweten of hij wel Amerikaan staatsburger was, we hebben alle reden om te twijfelen of hij dat wel is, die heeft oorlog gevoerd en onze jongens doen sterven. Aan de handen van onze president kleeft geen bloed. De betoging zou uiterst vreedzaam zijn, daarom was er geen speciale bewaking.

Dus, onze jongens wandelen vreedzaam naar het Capitool om de moedige senatoren zoals Ted Cruz aan te moedigen. Lafaards zoals Pence ontvluchten hun verantwoordelijkheid. De deuren van het Capitool staan als het ware open. En dan nemen 0,1% van de betogers over. Zij slaan een ruit in, dringen binnen. Uitgelokt natuurlijk door bij volle daglicht verkiezingen te stelen, daar zijn duizenden bewijzen voor.

En dan volgen de brave mensen de leden van Antifa, of geheime agenten van de democraten, dat is niet zo duidelijk. Misschien ook niet zo verstandig. Velen dragen een mondmasker om zich te beschermen tegen het fictieve China-virus. We kunnen BEWIJZEN dat al die mensen vreedzaam zijn. Ze dragen geen wapens, maar wel smartphones. Ze filmen elkaar en posten het op sociale media. Denkt u dat die brave mensen, moedige burgers, onvoorwaardelijk voorstander van ‘law & order’ zomaar bewijsmateriaal zouden achterlaten voor illegale activiteiten? De deuren stonden open, dus binnen wandelen is toch niet illegaal? Bovendien 99,97% van de bezoekers waren burger-reporters die de wereld wilden tonen hoe belangrijk echte burgerdemocratie is. Juist, die 0,03% gewelddadigen, waarschijnlijk leden van Antifa, brengen zo al de andereren is discrediet. Dat is jammer. Want het was een mooie betoging, en eens te meer spraken onze president, zijn zoon, en Rudy Giuliani de waarheid, een pijnlijke waarheid voor de corrupte Democraten. Nogmaals, als ze nu niet hebben geleerd dat het menens is, dat het volk de corruptie beu is, dan is dat allemaal nutteloos geweest en vooral: dan moeten ze een volgende keer, als meer brave betogers gewapend zullen zijn, niet komen klagen. Zij hebben dit gewild, zij hebben dit uitgelokt door hun circus. De democratie is in groot gevaar. Donald Trump, blijf ons leiden. Vier jaar was niet genoeg om het moeras te dempen. Kom zo snel mogelijk terug voor een volgende periode van vier jaar. We zullen ervoor vechten. Wij, het volk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Rubrieken